Forum Upgrade

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
Geoff.R.G
Posts: 488
Joined: Thu Aug 11, 2016 2:46 pm
Location: Denham UK
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Geoff.R.G » Fri Nov 10, 2017 12:02 pm

In my case it is the Cmd key

User avatar
savvypaul
Posts: 1079
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by savvypaul » Fri Nov 10, 2017 12:16 pm

I'm outside the walled garden... ;)
"And what I call pleasure you may call pain...I’m talking five-day Tests"

NVA BMU / WTL Versalex / Transfiguration Axia /NVA Phono2 w/ 2nd PSU / GSP Revelation C / Vortexbox Appliance NAS Server / Sonore microRendu USB streamer w/ LPSU / Chord 2Qute USB dac / NVA P90sa / NVA A80MK2 (bass) / NVA A70 MK2 (tweeters) / NVA Cube 1 / NVA TIS MK1 / NVA SSPMK2 / NVA LS6 / NVA AP10H (& 1x additional PS) / Audeze LCD-2

alfer
Posts: 1594
Joined: Sun Aug 05, 2012 4:01 pm
Location: West Midlands
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by alfer » Fri Nov 10, 2017 2:08 pm

The enhanced number of recent posts is much appreciated

User avatar
karatestu
Posts: 756
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by karatestu » Fri Nov 10, 2017 2:18 pm

Winter is coming, weather is turning. What better to do than post on your favourite forum :guiness;
I love fluffy bunnies

hillsanddalesrover
Posts: 82
Joined: Mon Jul 03, 2017 11:56 am
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by hillsanddalesrover » Fri Nov 10, 2017 2:20 pm

karatestu wrote:
Fri Nov 10, 2017 2:18 pm
Winter is coming, weather is turning. What better to do than post on your favourite forum :guiness;
I do, but I post here as well. :lol:

User avatar
jayman67
Posts: 513
Joined: Fri Apr 01, 2016 6:28 pm
Location: brighton uk
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by jayman67 » Fri Nov 24, 2017 5:49 pm

since the upgrade i have to now login everytime,even if i click the remember me box,i still have to sign in.
is this normal?
Yamaha NS1000M speakers,Townsend Elite rock 2 turntable,,Alphason HR-100S-MCS tonearm,Decca C4E cartridge ,Sony 700ES Amp,Sony X555ES CD Player, Nakamichi ca5 pre amp.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 26380
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Fri Nov 24, 2017 5:57 pm

The only person who know about these things is Terry so PM or email him.

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 724
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: the Aether
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Fri Nov 24, 2017 6:35 pm

Yes, Something appears to have changed about the way it handles cookies. If you have an iPad Mac or iPhone, you are basically stuffed. No matter what browser you run, nothing seems to solve the problem and it is a right royal PITA.

First world headache I know, but I for one am sick of it.
It makes posting a pain, as sometimes I think I've logged in and want to reply to a post, but the damn thing says I need to be logged in to reply to topics.

I AM LOGGED IN FFS! or I was ten seconds ago. :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-steamingears: :angry-fire:

What I don't understand is that Audio-Talk uses the same software but is perfectly OK with Apple devices.
I have no problem with any other forum except HFS. Surely there has to be a workaround.
Last edited by SteveTheShadow on Fri Nov 24, 2017 6:39 pm, edited 1 time in total.
BTE Designs modified Lenco L75 idler turntable, Rega R200 Tonearm, Goldring E3 MM cartridge, NVA Phono1 phono stage.
Mac-Mini music server with iTunes, AppleTV4 media streamer, Musical Fidelity M1 DAC,
NVA A20/P20, 25WPC stereo power amplifier/passive control unit,
own design, semi-omnidirectional, transmission line speakers- "The Flatback Banned".

User avatar
Hemmo1969
Posts: 63
Joined: Sun Sep 24, 2017 11:57 am
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Hemmo1969 » Fri Nov 24, 2017 6:37 pm

jayman67 wrote:
Fri Nov 24, 2017 5:49 pm
since the upgrade i have to now login everytime,even if i click the remember me box,i still have to sign in.
is this normal?
Yea I have this but more so on ISO products iPhone/Pad

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 26380
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Fri Nov 24, 2017 6:42 pm

Have you both had words with Terry. If not please do. Or maybe Nick knows the cure, if so can he pass it to Terry. There are definitely odd things going on. I went to the spiders and bots list yesterday and found them all deactivated even though a few days earlier they were active. So I activated them again, just checked and they are still active. It is making me think the person who hacked in before is still here and making mischief.

Post Reply