Forum Upgrade

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
Nigel
Posts: 117
Joined: Thu Jul 12, 2012 9:10 am
Wales

Re: Forum Upgrade

Unread post by Nigel » Fri Nov 24, 2017 6:44 pm

I have to log in every visit too. Using an Amazon fire.

User avatar
jayman67
Posts: 513
Joined: Fri Apr 01, 2016 6:28 pm
Location: brighton uk
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by jayman67 » Fri Nov 24, 2017 7:42 pm

ive sent terry a pm.
Yamaha NS1000M speakers,Townsend Elite rock 2 turntable,,Alphason HR-100S-MCS tonearm,Decca C4E cartridge ,Sony 700ES Amp,Sony X555ES CD Player, Nakamichi ca5 pre amp.

Geoff.R.G
Posts: 488
Joined: Thu Aug 11, 2016 2:46 pm
Location: Denham UK
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Geoff.R.G » Fri Nov 24, 2017 10:40 pm

I don't have to log-in every time using Firefox on a Mac, or three.

User avatar
karatestu
Posts: 756
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by karatestu » Sat Nov 25, 2017 8:36 am

I used to have to log in every 5 minutes, but now i stay logged in. I have not changed anything. Dont understand it :think:
I love fluffy bunnies

antonio66
Posts: 1371
Joined: Tue Oct 21, 2014 4:44 pm
Location: Rickmansworth
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by antonio66 » Sat Nov 25, 2017 9:35 am

Same for me Stu, just cured itself. :grin:
My set-up: PT Too,Rega 250 AO mods, Lyra Helikon, NVA Phono 2 + Extra PS, Project CD Transport/Project LPSU, Calyx 192 dac, NVA P50, NVA A60, Cube 3's. Headphones Senn HD700s and NVA AP10H. SSP/SC interconnect and NVA LS5 speaker cable.

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 724
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: the Aether
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sat Nov 25, 2017 5:55 pm

terrybooth wrote:
Sun Nov 05, 2017 5:23 pm
SteveTheShadow wrote:
Sun Nov 05, 2017 4:59 pm
Forum won't remember my login details. Every time I leave and come back I have to log in again. Checking the "remember me" box has no effect. I've cleared all browser cookies and it still won't remember.




I've changed the name of the cookie.......
Is this the root cause of the problem with Safari on iOS and Mac OSX high Sierra?
I'd be willing to bet that iOS 9.3.5 and MacOS High Sierra don't understand something about the cookie instruction.
It certainly isn't a browser problem, it seems to be a systemwide issue on Macs. Security incompatibility?

How about changing the cookie name back to back to what it was.

This is what Safari is seeing in the website address:
http://hifisubjectivist.org/index.php?sid=2bd035d2844ebe82e3a122e0f9acc67c


Audio Talk:
http://www.audio-talk.co.uk/phpBB3/

What's with the question mark after php in the HFS address?
Does Safari not know what version of php it is looking at?
Does it even know it is php?
Might explain why it doesn't understand the cookie that HFS is dropping to the browser.

I realise I'm thrashing around here but...
BTE Designs modified Lenco L75 idler turntable, Rega R200 Tonearm, Goldring E3 MM cartridge, NVA Phono1 phono stage.
Mac-Mini music server with iTunes, AppleTV4 media streamer, Musical Fidelity M1 DAC,
NVA A20/P20, 25WPC stereo power amplifier/passive control unit,
own design, semi-omnidirectional, transmission line speakers- "The Flatback Banned".

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 724
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: the Aether
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by SteveTheShadow » Sat Nov 25, 2017 6:29 pm

I know nothing about coding so excuse me being thick but the softwre is not logging my last visited times properly.
You'd think that if you have to log in every time you visit, then the last visited time would update when you logged in.
Last edited by SteveTheShadow on Sat Nov 25, 2017 6:38 pm, edited 1 time in total.
BTE Designs modified Lenco L75 idler turntable, Rega R200 Tonearm, Goldring E3 MM cartridge, NVA Phono1 phono stage.
Mac-Mini music server with iTunes, AppleTV4 media streamer, Musical Fidelity M1 DAC,
NVA A20/P20, 25WPC stereo power amplifier/passive control unit,
own design, semi-omnidirectional, transmission line speakers- "The Flatback Banned".

User avatar
jayman67
Posts: 513
Joined: Fri Apr 01, 2016 6:28 pm
Location: brighton uk
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by jayman67 » Sat Nov 25, 2017 6:36 pm

im using firefox and clearing cookies as suggested by terry hasn't fixed it for me.
Yamaha NS1000M speakers,Townsend Elite rock 2 turntable,,Alphason HR-100S-MCS tonearm,Decca C4E cartridge ,Sony 700ES Amp,Sony X555ES CD Player, Nakamichi ca5 pre amp.

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 26380
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Sat Nov 25, 2017 6:36 pm

All the bots were deactivated again. I am convinced we have a hacker in here messing us around gently for fun.

User avatar
terrybooth
Posts: 3693
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Upgrade

Unread post by terrybooth » Sun Nov 26, 2017 11:30 am

SteveTheShadow wrote:
Sat Nov 25, 2017 5:55 pm


This is what Safari is seeing in the website address:
http://hifisubjectivist.org/index.php?s ... e0f9acc67c


Audio Talk:
http://www.audio-talk.co.uk/phpBB3/

What's with the question mark after php in the HFS address?
Does Safari not know what version of php it is looking at?
Does it even know it is php?
Might explain why it doesn't understand the cookie that HFS is dropping to the browser.

I realise I'm thrashing around here but...
The ? is a query, what follows is the ID of the query. It's the thing that brings up the recent topics list. Audio-Talk doesn't use that.
What happens if you just type in the url (rather than using browser history to find the site for you)? hfs should be index.php and audio talk http://www.audio-talk.co.uk/phpBB3/
It's odd that you are seeing hfs as http:// because I've done my darndest to force it to https:// (because it will become mandatory at some point).
Not sure that the name of the cookie is a problem it may be that it is a secure cookie.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

Post Reply