Forum Errors

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 26380
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Wed Oct 18, 2017 2:05 pm

Badly hanging.

User avatar
karatestu
Posts: 756
Joined: Sun Jan 08, 2017 4:40 pm
Location: North Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by karatestu » Wed Oct 18, 2017 3:09 pm

Mine is hanging badly too :lol:
I love fluffy bunnies

alfer
Posts: 1594
Joined: Sun Aug 05, 2012 4:01 pm
Location: West Midlands
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by alfer » Mon Oct 23, 2017 4:09 pm

Still very slow

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 26380
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Mon Oct 23, 2017 5:33 pm

Me too, up and down in speed like a yo-yo.

hillsanddalesrover
Posts: 82
Joined: Mon Jul 03, 2017 11:56 am
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by hillsanddalesrover » Thu Nov 02, 2017 3:03 pm

I was going to say the forum was working faster today, but then it slowed down to it's usual snail like pace.

antonio66
Posts: 1371
Joined: Tue Oct 21, 2014 4:44 pm
Location: Rickmansworth
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by antonio66 » Thu Nov 02, 2017 7:25 pm

Very slow the last 2/3 days and 500 errors.
My set-up: PT Too,Rega 250 AO mods, Lyra Helikon, NVA Phono 2 + Extra PS, Project CD Transport/Project LPSU, Calyx 192 dac, NVA P50, NVA A60, Cube 3's. Headphones Senn HD700s and NVA AP10H. SSP/SC interconnect and NVA LS5 speaker cable.

User avatar
terrybooth
Posts: 3693
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Thu Nov 02, 2017 8:17 pm

Reported to provider again. We appear to be coming out of a purple patch of reasonable service.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
terrybooth
Posts: 3693
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 8:06 am

Forum software is now completely update. This will include code the hosting provider was pointing to as problematic. Let's see how we go.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

alfer
Posts: 1594
Joined: Sun Aug 05, 2012 4:01 pm
Location: West Midlands
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by alfer » Sun Nov 05, 2017 9:34 am

Portal has vanished! Went with an error I failed to record.

User avatar
terrybooth
Posts: 3693
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Sun Nov 05, 2017 10:17 am

The portal has gone. It is no longer supported software.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

Post Reply