Forum Errors

How to get the best from the forum.
TroutFisher
Posts: 74
Joined: Wed Dec 26, 2018 10:40 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 12 times
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by TroutFisher »

All works fine for me other than I get logged out every time I move away. It’s a pain having to log back in with every visit.
These users thanked the author TroutFisher for the post:
savvypaul (Wed Jun 26, 2024 1:59 pm)

SteveTheShadow
Posts: 1656
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Has thanked: 276 times
Been thanked: 354 times
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by SteveTheShadow »

Every images I ever added through the ‘attachments’ option when posting are gone. Adding new images with the attachments option no longer works either. All I get is the question mark icon when previewing.
These users thanked the author SteveTheShadow for the post:
savvypaul (Wed Jun 26, 2024 1:59 pm)
Somebody’s telling me the latest scandals.
Somebody’s stepping on my plastic sandals. Joe Jackson (1979)

User avatar
savvypaul
Posts: 8876
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Has thanked: 1695 times
Been thanked: 3133 times
Contact:
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by savvypaul »

SteveTheShadow wrote: Wed Jun 26, 2024 9:18 am Every images I ever added through the ‘attachments’ option when posting are gone. Adding new images with the attachments option no longer works either. All I get is the question mark icon when previewing.
I will report, and let you know...
I am in the hi-fi trade
Status: Manufacturer
Company Name: NVA Hi-Fi
https://nvahifi.co.uk/

User avatar
savvypaul
Posts: 8876
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Has thanked: 1695 times
Been thanked: 3133 times
Contact:
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by savvypaul »

TroutFisher wrote: Tue Jun 25, 2024 11:21 pm All works fine for me other than I get logged out every time I move away. It’s a pain having to log back in with every visit.
Try clearing cookies
I am in the hi-fi trade
Status: Manufacturer
Company Name: NVA Hi-Fi
https://nvahifi.co.uk/

User avatar
slinger
Posts: 9474
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Has thanked: 5038 times
Been thanked: 3279 times
EUROPEAN_UNION

Re: Forum Errors

Unread post by slinger »

TroutFisher wrote: Tue Jun 25, 2024 11:21 pm All works fine for me other than I get logged out every time I move away. It’s a pain having to log back in with every visit.
Are you talking about leaving the page open but not using it for a while? If so, the current maximum time you can do that for is 3600 seconds i.e. 1 Hour.

It's a sort of safety feature, and personally I'd have it set much shorter, but that's the default setting. Most people don't want their forum access left open for what could be days, and allow every Tom Dick, and Harry walking by an unattended computer to tell the Admins we're all dickheads, using your login. :oops:

If that's not what's happening I've just wasted my time. :lol:

Leave a post open, and just remember to flick over to it once an hour and hit the space key or something. That will keep your session open.
Amps - NVA P50, AP30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

SteveTheShadow
Posts: 1656
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Has thanked: 276 times
Been thanked: 354 times
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by SteveTheShadow »

savvypaul wrote: Wed Jun 26, 2024 1:58 pm
I will report, and let you know...
I cleared cookies and my pics seem to be back.
These users thanked the author SteveTheShadow for the post:
savvypaul (Wed Jun 26, 2024 7:27 pm)
Somebody’s telling me the latest scandals.
Somebody’s stepping on my plastic sandals. Joe Jackson (1979)

User avatar
CN211276
Posts: 6639
Joined: Tue Aug 09, 2016 9:29 am
Location: Cardiff
Has thanked: 1496 times
Been thanked: 1019 times
Wales

Re: Forum Errors

Unread post by CN211276 »

CN211276 wrote: Tue Jun 25, 2024 8:11 am When I press home on my tablet a get a screen saying the website is undergoing maintenance.
Fine after clearing history.
These users thanked the author CN211276 for the post:
savvypaul (Sat Jun 29, 2024 9:14 am)
Main System
NVA BMU, P90SA/A80s (latest spec), Cube 1s, TIS, TISC(LS7)
Sonore OpticalRendu, Chord Mscaler & Qutest, Sbooster PSs
Network Acoustics Eno, ifi iPurifier3, AQ JB FMJ, Cisco 2940 & 2960
DH Labs ethernet, BNC & USB cables, Lindy cat 6 US ethernet cable

Second System
NVA P20/ A20, Cubettes, LS3, SSP, SC
Sonore MicroRendu, Chord Mojo 2 MCRU PSs, AQ Carbon USB cable & JB FMJ

Headphones
Grado SR325e/Chord Mojo, Beyerdynamic Avetho/AQ DF Black

RIP Doc

Post Reply