Forum Problems

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 30758
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Has thanked: 0
Been thanked: 20 times

Forum Problems

Unread post by Dr Bunsen Honeydew »

Is anyone else finding the forum intermittent and hanging at the moment. It has been doing it for a couple of days.

User avatar
zebbo
Posts: 1691
Joined: Thu Jul 12, 2012 8:22 am
Location: As close to France as you can get.
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times
Great Britain

Re: Forum Problems

Unread post by zebbo »

No. :grin:
Audio Grail "Sable" Garrard 401 with Cumbrian Green Slate plinth / SME V / Benz Micro Gullwing SLR, Phono 3 + 2X BBPSU - MEGA!, NVA TAS, NVA Cubix-Pro, (top & mid sections). (Oh and Richard's Sony CDP-X779ES, (if I can fix it), for when I fancy a bit of the devil's spawn!) :lol:

User avatar
terrybooth
Posts: 4299
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Has thanked: 302 times
Been thanked: 143 times
Great Britain

Re: Forum Problems

Unread post by terrybooth »

It appears to be our old friend DNS problems. Happened to me this morning and I checked it out.

http://www.downforeveryoneorjustme.com/
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro

Alfi
Posts: 1135
Joined: Sat Jun 08, 2013 11:01 am
Location: Kidwelly, West Wales
Has thanked: 9 times
Been thanked: 8 times
Contact:
Wales

Re: Forum Problems

Unread post by Alfi »

All appears fine from this end :grin:
I am in the hi-fi trade.
Status: Manufacturer.
Company Name: Analogue innovation.

User avatar
Fretless
Posts: 7279
Joined: Wed Nov 12, 2014 12:15 pm
Location: Somewhere in Holland
Has thanked: 437 times
Been thanked: 558 times
Netherlands

Re: Forum Problems

Unread post by Fretless »

I was logged-out by the system twice yesterday. Don't know if that counts.
NVA: P50sa - A40 - LS6 - Cube2 - BMU
DAC: Denafrips Ares II CD: Cambridge CXC
Digits: Intel Core i7 fanless silent PC + Volumio
USB: Oehlbach XXL Masterclock + DH Labs Mirage
Ethernet: Silent Angel Bonn N8 + AQ Cinnamon
I/C: DH Labs Air Matrix Cans: AQ NightHawk

User avatar
slinger
Posts: 6392
Joined: Wed Aug 22, 2012 4:30 pm
Location: The Garden of England
Has thanked: 1042 times
Been thanked: 986 times
EUROPEAN_UNION

Re: Forum Problems

Unread post by slinger »

F.W.I.W. I've just got an error 503

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache Server at hifisubjectivist.org Port 80
Amps - NVA P50, AP30, A40, Stanislav Palo Tube Headphone Amp BB 85
Speakers - Monitor Audio Silver RX2
Cables - NVA LS1+LS3, SSC, Gotham S/PDIF, IBRA Optical
Digital - NAD C516BEE, SONY ST-SDB900 DAB TUNER, TEAC UD-H01 DAC
Analogue - Pro-Ject Debut Carbon Esprit SB, Graham Slee Gram Amp 2 Phono
Cans - Grado SR80, ATH-M50X

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 30758
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Has thanked: 0
Been thanked: 20 times

Re: Forum Problems

Unread post by Dr Bunsen Honeydew »

I am getting those and similar every hour or so.

User avatar
terrybooth
Posts: 4299
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Has thanked: 302 times
Been thanked: 143 times
Great Britain

Re: Forum Problems

Unread post by terrybooth »

I got a couple last night. That is down to hosting I think.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 30758
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Has thanked: 0
Been thanked: 20 times

Re: Forum Problems

Unread post by Dr Bunsen Honeydew »

The forum is being a pain in the arse today, hanging, just not loading pages, error messages - the lot - what the ferk is going on Terry.

AshM750.
Posts: 513
Joined: Sat Dec 20, 2014 7:48 pm
Location: Yeovil, Somerset
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Forum Problems

Unread post by AshM750. »

Same here Doc, havent been able to get on for a while.

Post Reply