Forum Errors

Forum for admin topics, member introductions and general non-hifi chitchat.
Forum rules
1. No ad-hominem
2. No spamming or shilling
User avatar
terrybooth
Posts: 3793
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Forum Errors

Unread post by terrybooth » Wed Aug 09, 2017 8:05 pm

Can you please post here if you see an http error on this site.

There will typically be http: 400 and http: 500.

I'm trying to get to the bottom of performance issue with this site.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
terrybooth
Posts: 3793
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Thu Aug 10, 2017 12:59 pm

Bump
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
Dr Bunsen Honeydew
Posts: 28505
Joined: Wed Jul 11, 2012 7:26 pm
Location: Muppet Labs
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by Dr Bunsen Honeydew » Thu Aug 10, 2017 2:10 pm

None since I reported two days ago, also speeded up a bit.

alfer
Posts: 1782
Joined: Sun Aug 05, 2012 4:01 pm
Location: West Midlands
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by alfer » Thu Aug 10, 2017 3:52 pm

As a mere forum user on BT Infinity 2 I have never seen an http error but I do see them on AoS with some browsers.

antonio66

Re: Forum Errors

Unread post by antonio66 » Thu Aug 10, 2017 4:55 pm

I could connect to this forum, this was just before your first post so I have then assumed you were working on the site. Speed has been a bit of an issue even today. Hope this helps.

User avatar
SteveTheShadow
Posts: 944
Joined: Thu Sep 12, 2013 5:24 pm
Location: S Yorks
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by SteveTheShadow » Thu Aug 10, 2017 8:09 pm

Just had an error 500.
Brower - Safari ios 9.3.5
DIY NVA amplification ( roughly equivalent to NVA A60) BTE Designs passive preamp, BTE Designs Lenco L75 turntable, Rega R200 arm, Goldring E3 cartridge, NVA Phono 1
Musical Fidelity M1 DAC, AppleTV4 with Apple Music subscription, ripped CDs streamed via WD MyCloud Home Duo NAS, with PLEX media server.
Speakers - Sealed cabs with Fane 12-250-TC 12" full range drivers. Also, Winslow Burhoe/Roy Allison/Richard Dunn influenced semi-omnidirectional.

User avatar
terrybooth
Posts: 3793
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Fri Aug 11, 2017 1:46 pm

Thanks. I've reported to IPS. Let's see what they come back with.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
savvypaul
Posts: 2021
Joined: Tue Oct 11, 2016 7:14 pm
Location: Durham
Contact:
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by savvypaul » Fri Aug 11, 2017 2:20 pm

Just had this one:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, you@example.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
"The one who would whistle to Throbbing Gristle through harsh times in Umberstone Covert."

NVA BMU / WTL Versalex / Transfiguration Axia /NVA Phono2 w/ 2nd PSU / GSP Revelation C / Vortexbox Appliance NAS Server / Sonore microRendu USB streamer w/ LPSU / Chord 2Qute USB dac / NVA P90sa / NVA A80MK2 (bass) / NVA A70 MK2 (tweeters) / NVA Cube 1 / NVA TIS MK1 / NVA SSPMK2 / NVA LS6 / NVA AP10H (& 1x additional PS) / Audeze LCD-2

User avatar
terrybooth
Posts: 3793
Joined: Wed Jul 11, 2012 6:49 pm
Location: West Yorkshire
Great Britain

Re: Forum Errors

Unread post by terrybooth » Fri Aug 11, 2017 7:47 pm

The provider had made some adjustments which should improve things. If you get an error, can you take a screenshot grab of the error.
Pioneer PL71/DL103/ Phono2/HiFiPi/P90SA/TIS/CubixPro two-up

User avatar
Firebug1
Posts: 328
Joined: Thu Nov 20, 2014 5:07 am
Finland

Re: Forum Errors

Unread post by Firebug1 » Tue Aug 15, 2017 2:32 pm

savvypaul wrote:
Fri Aug 11, 2017 2:20 pm
Just had this one:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, you@example.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
This, few minutes ago.
Rega\Teac\NVA\SA Mantra30\ATH-A900X
...the Gods you worship are steel, at the altar of rock 'n' roll you kneel...

Post Reply